finale :  
Karsilastirmayi yanlis yaptigini dusunuyorum. Bir erkege penisinin kac cm oldugunu sormak kadinin vajinasinin ne kadar dar oldugunu sormakla esdegerdir bence..

kin :  
Bir kadın vajinasının ne kadar dar olup olmadığını biliyor mudur? Hiç merak etmiş midir? Hoş çoğu o ilk gece gelinceye kadar kapalı sanıyor.
Ama genç kızlığa yeni adım atan bir kız için memelerinin değişimi önemlidir. Erkeklerin penisi gibi.

kin :  
Basit düşünerek yaptım bu karşılaştırmayı yani.
Teorik olarak haklısın.

kin :  
Vajina ve kadınlar başlı başına bir yazı konusu. Bir kadın için bile bilinmezlik vajina. Evlendikleri geceye kadar hiç cinsellik hakkında konuşmayan kadınların varlığına inanıyorum. Hoş erkekler ne kadar ve nasıl konuşuyor oda muamma ama.

finale :  
Erkekler kendilerini olmadiklari gibi gostererek konusuyorlar bence abartarak.. Tipki kadinlarin azaltarak konustuklari gibi :)

kin :  
Yetiştirilirken öyle öğreniyoruz sanki. Erkek çocukları olduklarından olgun dursun, kızlar hanım hanımcık, daha küçük.
Daha büyüyünce olaylar değişiyor ama yaşlanmış oluyoruz:)....


finale :  
malesef..

[hepsini okudum]