lametadellamela :  
Son maddeyi okuyunca benimde aklımda birisi canlandı. Sanırım herkes benzer düşüncelere giriyor.

lametadellamela :  
Birde yeniden sağlıklı yaşama başlamanın püf noktasını versene. Hep başlayım diyorum, üşeniyorum :D

clementine :  
Sağlıklı yaşama başlamanın püf noktası, sağlıksız yaşadığında hissettiğin o sürekli mutsuzluk hali. Bi yerden sonra mutlu olmak istiyorsun yeniden. Eh, nasıl olacağını da biliyorsun. Birazcık motivasyon, biraz da disiplin gerekiyor sadece.
:)

lametadellamela :  
işte o motivasyonu ben nereye kaldırdıysam bir türlü bulamıyorum :D çok iyi saklamışım :D Belkide tembelliğimin içinedir bak şimdi aklıma geldi.

clementine :  
Seni daha güzel, daha bakımlı, daha fit görünmeye zorlayacak yerlerde olmak bence bi seçenek. Bütün gün aynı insanların arasında ya da evin içinde farketmiyorsun çünkü. Normalleştiriyorsun her şeyi.

lametadellamela :  
Haklısın. En önemlisi kendini her daim iyi hissetmek. Başaracağım

jill_valentine :  
counting calories with a ballerina diye bi video izledim, baya mantıklı bi şekilde kilo koruma ve vermek mümkün bu sistemle. tavsiye ederim.

Meaculpa :  
kolombia'nın yanında pamuk şeker gibidir Tayland backbackerlar için :))

clementine :  
@jill: kalori saymayı pek sağlıklı bulmuyorum. psikolojik olarak sürekli yediğin şeyi düşünmek hem yorucu hem gereksiz. bunun yerine sağlıklı şeyler yemeye çalışmak daha kolay. bi de videodaki kızcağız hep hazır paket gıdalar yedi ya, yazık.
:)

[hepsini okudum]