Genelleme olacak ama yazmadan edemicem...
Siz erkekler neden dinlemeyi bilmediğini bile bile peşinden gidersiniz ki bazı kadınların? Dinlemeyi bilmeyenle ömür mü geçer Allah aşkına?
bleneak :
7.5 yildan sonra ilk date'lerimde "bir omur boyu" tarafini dusunmedim :)
Genel bakarsak da, bir tarafin pek de dinlemedigini bastan bilmek isleri uzun vadede kolaylastirici olabilir mi? Eski esim iyi dinlerdi. Konusabildigimi sanmak iyi olmadi.
bleneak :
Sacmaliyor olabilirim, sut/yogurt hesabi. Ama bir omur boyu surecek bir iliskinin nasil olmasi gerektigi konusu, bize ogretilenler kadar duz degil. Cok farkli dinamikler guzel sonuclar dogurabiliyor, cok guzel seyler de husrana yol acabiliyor.
sporkgirl06 :
Ben de haddim olmayarak yorum yapmıştım zaten. Bu kadar yumuşak bir cevabı hak etmiyordu. Teşekkürler:)
Nasıl olması gerektiğini bildiğimden değil de, iletişim kuramadığım birini düşünürken bile yorulduğumdan sanırım.
Yeni heyecanların iyi gelsin