04 Kasım 2011, Cuma
saat: 02:50


Yine aradan bir sene geçti galiba, yeni bir entry yazıyorum. Aslında guncem.com çok zevkli bir siteydi vakti zamanında, halende öyle olduğunu düşünüyorum. Ne hikmetse facebook hede hödö çıktıktan sonra insanların ilgisi anormal derecede azaldı. Gerçi ben facebook çıkmadan çok önce bırakmıştım yazmayı, muhtemelen lise son da. Buna rağmen ne zaman tekrar bir girsem, nostalji havasında, suratımda aptalımsı bir sırıtışla kurcalıyorum sağı solu.

Yad ediyorum o eski günleri, akşamları 30 tane yorum vs yazmayı. Alakasız, rastgele insanlarla arkadaş olmayı. Şu düşman muhabbeti çok komiğime gitti, bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler Teeeeee.

Not: Ben geçen sene gene kaldım günce, iyide bok ettim. Yanlız photoshop dan notları F değil A yaptım. O dahada büyük bir hata, çünkü sıçışların en büyüğü şu sene benim mezun olmam gerekirken, bir senemin daha olması. Ve bunu okula bir 30,000 lira daha verecek aileme nasıl izah edeceğimi bilemiyorum.

istanbul
hosting