09 Kasım 2011, Çarşamba
saat: 22:42




heroes dizisinde ali larter'ın oynadığı şizofren karakter vardı ya, Jessica.. yok jessica kötü alter ego idi, iyi olanının adını hatırlayamadım. neyse işte o karakter geldi aklıma.

sevgili mesaj yazdı, evini yeniden dekore ediyor da kendisi, "dolabın yerini değiştirmem lazım ama çok ağır kaldıramıycam herhalde" dedi. ben de "ama sakın kendin kaldırmayı deneme. clark geldiğinde ondan rica edersin. hem erkek kısmısı başka ne işe yarıyo ki eke ekike!" diye cevap yazdım. demesin mi "... ben aslında senden rica edecektim ama madem öyle clak'a sorarım"

evet bu da bana kapak oldu tabi de, merak ediyorum acaba hakkaten de o hayvan gibi dolabı kaldırabileceğimi mi düşünüyor? bu kadın beni jessica/niki (hah! hatırladım lan) gibi bişey mi zannediyor?

istanbul
hosting