08 Kasım 2014, Cumartesi
saat: 12:07


Kader Ortakaya.

Tanımam bugün ismini ilk defa duydum, ailesine yazdığı son mektubu okudum.. şimdi içim ağıt yakıyor , gencecik bir yüksek lisans öğrencisi. Mektubunun bir kısmında şöyle söylemiş

Ben istiyorum ki bütün insanlar özgür ve eşit bir şekilde yaşasın. Hiç kimse bir lokma ekmek, başını sokacak bir ev için ömrü boyunca sömürülmesin. Bunların olabilmesi içinde savaşmak ve mücadele etmek gerekiyor.


ne haklı, ne yürekli , ne onurlu..

kürt olması türk olması o olması bu olması konu değil. insan olması yeterli ama bizim ülkemizde artık bir canın kıymeti yok çok canında kıymeti yok bunu yüzlerce madencimiz öldüğünde de gördük. Beş köpeğin sadece ekmek derdinde olan bir güvenlik görevlisini parçalayarak öldürdüğünde de..

insan ölür ırkçılar iyi olmuş der kürt der, insan ölür hayvanseverler kaçmasaymış ölmezmiş der, ahh kardeşim insan ölmüş insann. Boşversene insanlık ölmüş..Sen hiç ölmeyecek gibiyken, başkasının ölümü sana ne kadar da kolay geliyor değil mi.Onun anası onun evladı karısı kardeşi o yüreklerin ateşi ne basit geliyor.. Yazıktı Kardeşim. Çok günahtı. İnandığın ALLAH bunu emretmedi sana.


Ruhun Şad olsun Kader Kardeşim , Dünya istediğin gibi hiç olmayacak belki bundandır erken gidişin..

istanbul
hosting