28 Kasım 2014, Cuma
saat: 20:12


Güzel bi cuma akşamı. çünkü celtics'in macı saat 8de:)
nevaleyide hazırladık maca hazırım tam kadro şekilde.

bugün hayatımda bir ilk yaşandı. bisüre önce konustugum bi hatun vardı bankacı, bizim şirketin para olaylarını hep onla hallediyoduk. özel müşterisiydik yani anlayacagın. ama ben zaten kızın bana yanladıgını o zamanlar farketmiştim. heralde beni cok zengin sanıyodu yoksa öyle bi kızın benim yanımda işi yok. tamam bazen megalomanın,kendini begenmişin önde gideni olabiliyorum ama gercekleride görmek lazım. güzel kız,çirkin ama zengin erkek kombinasyonunu cok gördü bu gözler, görmekten kanadı hatta.

neyse konuyu uzatmayayım. bugün onunla karsılastık. gecen gün mesaj atmıstı ama ben ona dönmemiştim. kız benden sogusun diye ugrastıkca megersem ulasılmaz cekicidir misyonuna soyunmusum gözünde. bugün karsılasınca bırakmadı. seninle bişey konusmak istiyorum neden acmıyosun telefonlarımı dedi. cevap veremedim,kem küm ettim. bi mekana soktu bizi. bende kalabalık biyer arıyorumki konusamayalım dogru durust. öyle bi yere soktuki beni bizden baska kimse yoktu amk.
kız catır catır söyledi benimle cıkmak istedigini. vay be dedim kızda ne yürek varmış. ben olsam aylarca peşinde kosardımda söylemezdim gene diye içimden.
bu zamana kadar hep ben bu teklifi yaptım karsıcinsime ilk defa böyle bişeyle karsılasınca tabi önce bi dumur oldum.

gene salaga yattım artık o durumda ne kadar yatılabilirse o kadar yatabildim tabi. kızda cok seker bi kız hakkaten kırmakta istemiyorum ama yani onunlada olmak istemiyorum. zaten aklımı kurcalayan biri var ben hep onu düşlüyorum hem o kıza hemde aklımdaki kıza bunu yapamam. vicdanım rahat olmaz. bak gör ne sadakatli bi adamım. benim gibi adamı aldattı bazı aşifteler.

neyse eskiye dönmeden konuyu burada kapatalım. isterse arkadas kalabilecegimizi söyledim, oda ben seni arkadasım olarak göremiyorum, senden bana anca sevgili olur dedi. ileri gidip seni kardesim gibi grüyorum dicektimde kıza hancer saplamayalım dedim. bak zehra seninle iş yapıyoruz yani ciddi bi müessese goygoyuyla neden istemedigimi sacma bi sebeplede olsa anlatmaya calıstım.

en sonunda baskası var dimi diye sorunca beni rahatlattı. o sorunca evet var demek daha kolay çünkü.
yani anlattıgım sebeplerden dolayıda düşünemiyorum senle beni ama zaten bi baskası var o yüzdende olmaz diye bitirdim konusmayı

entresandı hakkaten.

eniştemle 2 gündür konusamıyoruz. bide simdi araya haftasonu girecek. olay soguyacak gene üste cıkacak pazartesi . beni delirtecek bildigin. sanki bu işyerinde son günlerimmiş gibi geliyor ya hayırlısı bakalım..

hayatımda bisürü belirsizlik var gene ya. ne zaman düzelicek bu işler bıktım artık

www.youtube.com/watch?v=ykBoK0uxtCc

istanbul
hosting