07 Ocak 2015, Çarşamba
saat: 04:46


uyku düzenimin sikip atıldıgı o boktan günlere geri döndüm galiba.
işten eve gelip uyuyakaldıgım sonra 5 saatten fazla uyuyamayan sacma bi metabolizmam oldugundan dolayı gecenin 3ünde kalkıp tekrar uyuyamayan bir ben var benden öte.

neyseki nba varda sıkılmıyorum evladım giannis antetokoumpoyu izleyeyeyim bari.
mandalinada var.

bugün acoustic kardesimle cok romantik bir karsılasma yasadık. valla helal olsun benim kar yagdıgında görüş alanım sıfıra iniyor gözleri kısmaktan o kalabalıkta bide görmüş tanımıs beni.gerci bende tanınmayacak adam degilim simdi dogruya dogru :p

tabi bugün sadece bunla bitmedi. zorlu centera gectim aksamüstü.caglar aradı abi bana zorludaysan apple store'dan randevu alırmısın diye. dedim tamam alırım elimemi yapısır. gittim apple store'a herşey kaderimin bana bir oyunu olsa gerek.iş yaptıgımız japonlarda o magazadaymış beni heemen tanıyıp ooo dear volkann diye yanımda bittiler. dear volkanınıza sıcayım diyorum içimden. dısımdan anlamsız bi şekilde ferhat göçer gibi gülüyorum.
bir yemek yiyelim bize katılırmısın dediler. dedim ben arkadasımı bekliyorum cıkıcam felan. ya olmaz bırakmayız oda gelsin seklinde ısrar ettiler.
zorla aksam aksam kendimi japon istilasına bıraktım amk.
eatly de yemek yedik tek güzel tarafı buydu hesabı onlara kitlemenin dayanılmaz hafifligi vardı üstümde asdhasjd

öyle işte günce. neyse maca bakalım birazda kal saglıcakla.

bugün sarkı yok çizgi film var:)

www.youtube.com/watch?v=PQKOcKLJ5zw

istanbul
hosting