10 Nisan 2015, Cuma
saat: 10:10


Dünkü toplantı çok stresliydi.Genel müdüre tanrı gibi davranıyolar ki kimbilir tayyibe nasıl davranıyorlardır.Ben sunucuydum.Son anda bişey sokuşturdular araya birbirine kattım çorba oldu.Off neyse rezil oldum ama neyse bi daha yapmamama bahane olur.Üzerime yapışır yoksa.

Genel müdürün ilk konuşmaları müzeyi yapmayacak gibiydi ama sonra yapcaz artık napalım a bağladı.Basın açıklamasında da yapılcağını dünyanın en büyük böcek müzesi olacağını(!) söyledi. Neyse bunlar böyle atmayı seviyo ama yapılsın da gerisi önemli deil.

Ali Demirsoy hocam geldi.Adama hastayım.Adam 30 yıldır bir Doğa Tarihi Müzesi kurmak için verdiği inanılmaz uğraşları anlattı. Anlatırken bol bol giydirdi tabi.Neyse takılmadılar güldüler.Sonra kendi kasabasına yaptırdığı müzeyi, müzenin oradaki insanların hayatında yaptığı değişimleri..Çok çok güzeldi.

Sonra oturduk sohbet ettik.hoca gitcem diyo müdür falan zorla otutturuyor.Adam canlı tarih.anlattıkça keyifleniyorsun öğreniyorsun. Kapıdan yolcularken arkasından inşallah yine getiririz dinleyebiliriz dedik.Sonuçta adam 70 lik.

Bana Odtü biyolojiden olduğumu duyunca Odtü biyolojililerin biyoloji bilgisi zayıf. Kalıtım ve evrim kitabımı oku geceleri birde cilt 3 kısım 1in ilk 20 sayfası dedi bu taksonomi için. Buradada kalsın unutmayayım.Gelince tekrar sözlü yapıcam seni dedi:))))

Gece öyle yorulmuşum ki hiç uyuyamadım.
Yine de bitti gitti işte:)))

istanbul
hosting