24 Ağustos 2015, Pazartesi
saat: 11:42


Selam güncem,

3 haftalık aradan sonra iş başı yaptım. Bu hafta ablamlar İstanbul üzerinde Praga gidiyorlar. Onları havalanından alma eve bırakma vs vs işleri var. Haftasonu için net bir program yapmadım ama bakalım. Bir sonraki haftaiçinde şu konser işini halla çözemedim ya.

Bazen değer verdiğin insanlar farkında olmadan yaptıklarıyla o kadar çok canını sıkarlar ki. Bazense varlıklarından bile haberin olmadığı kişiler sana zarar vermeye çalışırken çok güzel şeylere neden olurlar.

Çok canını yakıyorum şuan. Ve sanırım daha da yakacağım. Ah bir bilse derinlerde bir yerde ona kıyamıyorum. Ne olur bilmiyorum gerçekten. Sadece şuan anı yaşıyorum.

Kişisel konularda ki çalışmalarım çok kötü çakıldı. Bunun toparlamak için bir çok şeyi değiştirmem gerekiyor. Bir yıla ihtiyacım var bence. Bir yılın sonunda toparlarım sanki.

Kendine iyi bak guncem.

istanbul
hosting