30 Eylül 2015, Çarşamba
saat: 12:46


Şişli etfalin acil koridorlarında alçıya alma odası denilen yerde ayağı kırık bir kedi dolaşıyordu..uzun uzun bakıştık kendisi ile..koçum bu hastane insanlar için,git kendine sizin için olanını bul dedim sesli olarak..o da meeüvv dedi ve uzun uzun esnedi..sanırım diğer insanlar gibi uzun zamandır oradaydı.
bana yardımcı olacak doktoru uzun beklemeler sonucu bulamayınca sevgilimin tavsiyesi üzerine türkiye hastanesine gittim sonra..bu tayyipçilerin dini imanı para bide üstüne üstlük saygısızlar yargıma istinaden ekşi sözlüğe baktım o arada..gayet olumlu yorumlar vardı hastane ve personeli hakkında.doktor ilhan bey yaşlı uzun boylu yakışıklı ve babacan doktorum önce kulak sonra burun muayenemi yapıp bu ekipmanlar on numara güle güle kullan dedikten sonra asıl konuya geldik.boğazıma tıkıştırdığı tahta parçasını her kaktırdığında gelen öğürme hissimle birlikte mücadele ederek muayeneyi tamamladık..sigarayı azalt çift yastık kullan çok sıcak şeyler yeme ve mide koruyucu kullan dedi..merak etme doktor bırak azaltmayı direkt bırakıyorum haftaya dedim..küçük dilim bayaa bi uzamış ve rahatsızlığın kaynağı oymuş.traktör gibi horlamalarım ve uykuda boğulma hissimin de sebebi neredeyse kıçımdan çıkacak olan küçük dilimmiş.
olanları sevgilime anlatınca kuralları direkt koydu ve her cumartesi 1 haftalık yemek yapma kararı aldı kendince...kesin bu hafta büyükçe bir sırt çantası ile gelir eğer onu tanıyorsam..
sonuç olarak 1 aylık deneme sürüşü sonrasında hala bu şey içimde sallanıp duruyorsa kesicez dedi doktor.hayatımda göz ve diş muayenesi dışında hastaneyle işim olmadı ve yine olmaması için elimden geleni yapıcam..yeni bir sigara bırakma macerasına hoş buldum.yalnız bu sefer 1 taneden bişey olmazcıları çok fena yapıcam..
gidip sıcak olmayan bi çay içeyim..

istanbul
hosting