06 Mayıs 2016, Cuma
saat: 22:17


Bir hikayem var bu bir "basarisizlik" hikayesi.

Bir kus varmis oyle uzaklara ucmaya cesaret edebilmis ki orenler duyanlar hayran kalirmis. Bu kus hem uzaklara ucmus hem de degisik ucma figurleri ogrenmis. Potansiyelini asmis asmis asmis.ama yalnizmis. Sonra baska uzaklarda onun gibi oldugu baska bir kus oldugunu duymus. Onunla tanismak gorusmek istemis ki onu ormeden sevmis bile cunku sevmek onun icin bir aclikti ve acligini onun gibi bir kus olduguna "inandigi " bir kusu severek tamamlamak istemis.

Gunler gecmis dualar etmis uzaklardaki sevdigi kus yakina gelmis.sevdigine inandigi kus sanki onun gibiymis farkli olsa ne olurmhs ki nasil olsa seviyormus herseyi kabullenir sanmis. Gunler gunleri kovalamis sevenler birlesmis.iki tane de yavru kuslari olmus.olmus olmasina ama bu ana kus, cesur kus, uzaklara gidebilmeyi basarmis kus degisik taklalar atabilen kus artik ne ucuyor ne de icinde ucma istegi varmis.ucmaktan yorulmus ve sadece sevdiginin kanatlarinda olmayi en buyuk saadet sayiyormus yavrulariyla birlikte.

Kanatlarinin altina siginmayi bekleyen.kus oyle buyuk bir yanilgi icine dusmus ki, aradigi kanadi guveni sevgiyi bulamamis ve hersey artik tum netligiyle gorebiliyormus.tum hayalleri tum beklentileri tum sevme umudu tum dusleri toz bulutu gibi yok olup gitmis. Yavrularim var onlar icin durayim artik ucmasam da.olur diyip omrunun en.guzel yillarini ne icin heba ettigini feda ettigini nlamadan boslukta hayalsiz umitsiz gecirmeyi deneyen bir kus olmaya karar vermis ve bu kararin ne kadar aptalca oldugunu bile bile.

Cocuklarina anlatacagi bu basarisizlik hikayesini yuzunu yere ege ege nasil anlatacagini dusunuyormus. Kanatlari oyle bir hale gelmis ki artik ucamaz hale gelmis sevgisizlikten tuyleri solmus ve kimse donup bakamayacagi bir hale gelmis.cok buyuk hata cok buyuk hata cok buyuk


Aptalca
Gerzekce
Simarikca
Sacmalik
Korkakca
Duygu karmasasi
Yelkensiz kayik
Zamansiz kar
Kirik kol
Incinmis ayak bas parmagi
Sindirilemeyen bulgur
Hamlamis bacaklar
Dugumlenen bogaz
Acikli turku
Surcen dil
Kirilan pot
Kaybolan ev anahtari
Patlayan ampul
Kesilen parmak
Kanayan burun
Durmayan otobus
Kaybedilen asklar
Bulunamayan asklar
Sezon basi alinan gomlek
Gumrukte takilan mal
Zamansiz Yirtilan corap
Yedegi yokken altina yapan cocuk
....


Olmadi bu omur hikayesi bi daha da gelmek istemiyorum bu hayata.







istanbul
hosting