15 Mayıs 2016, Pazar
saat: 08:28


12 Mayıs 2016 saat 18:37de Zoe Aylin bizimle aynı havayı solumaya başladı günce.
ben 13. cuma'da doğar diye baya bi hevesliydim lakin ancak Türkiye saatiyle hesaplarsak tutuyor o gün.

Geçen çarşamba doktora gittik haftayı mı beklersiniz yarın induce (suni sancımsı sanırım bakmadım sözlüğer) edelim mi dedi. yarın diye atladık. kayın peder ve babam biraz görebilsin diye.

doğum saçma şekilde kolay geçti. 6 kasılma 18 ıkınmadan sonra doğdu hatun.

bir kulağında çift meme var ve sırtında ortası boş üçgen bir doğum lekesi var. ben all seeing eye var oha diyip telefonumdaki cthulhu versiyonunu gösterdim doktora vay vöy dedi lakin ne lovecraft biliyormuş ne cthulhu... she'll be protected by octopi dedim gülümsedi.

Pınar'a ilk doğumgününde keşke 8 kolum olsa da daha çok sarılsam sana diye ahtapot almıştım.

ha bu arada doğuma girdim ve gördüm. göbek bağını kesmek ister misiniz dediklerinde kan tuttuğunu hatırladım ama hastane korkum artık yok sanırım.

ve evet I love her... a lot...
many lots... many many lots hatta...
(her daughter a lot more though) =)

istanbul
hosting