30 Haziran 2017, Cuma
saat: 22:08


gitmeler, gelmeler , gider gibi yapmalar ama kalmalar, donecek gibi gidip hic donmeyecek gibi yasamalar.. bati cephesinde degisen bisi yok demek isterdim ama var.. hem de buyuk degisiklikler var..

buyudum. icimdeki cocugu korumayi ogrenerek.

koca kiz oldum ve artik cok daha huzurlu , mutlu, hayatla barisik, kendiyle senkronize yasayan bir kiz oldum. buyuk adimlar attim, buyuk kararlar verdim, galiba farkinda olmadan akan suyun yolunu bulmasina yardimci oldum ve burdayim.

insan mutlulugu sorgulamaz derlerdi , o yuzden de hep gercekten mutlu muyumu sorgulatti hayat.. sonra bi an geldi, sanki oyunda level atlamak gibi, bi isik indi , vazgectim sorgulardan .. baristim kendimle.. iyimle kotumle.. anlayamadigimi dusunmuyorum, hissettiklerim yuzunden stresim de yok. dusun dun gece butun o yasananlara ne anlam veriyorum, ne de anlam vermek icin cabaliyorum. sakin huzurlu bir sicak new jersey ogleden sonrasi, hafifce eserken ruzgar, hamakta sallanan bedenime eslik ediyor sallantili dusunceler ve ben bundan dolayi hic de dertlenmiyorum.

ot kafasi gibi bisi , slow motion , cool..

guncem farkinda misin , ben cok fucking awesome moddayim ..

arada yazicam sana, buralarda dertlesecek kimse yok senden baska..

sevgiler

istanbul
hosting