23 Mayıs 2018, Çarşamba
saat: 05:04


vasat bir amerikan filminde başroldeki peyzajcının işleri azalmıştı. çünkü rakibi bahçeye döşediği bir sistemle çiçeklere parfüm sıkıyordu ve çiçekler daha çiçek gibi kokuyordu. bununkiler normal çiçekti, sade çiçek. idealizm yüzünden değildi üstelik, dünyaya adapte olamamıştı o kadar.
dünyaya karşı pek açgözlü olduğumu bilmem. genellikle hâlime rıza göstermeye mailim. eskiye bağnazca değil, bir manyaklığa ortak olmamaya yetecek kadar kıymet veririm. ama bunda da paranoya kanunu işliyor: paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez.
fazla şey istememek de az da olsa bir şeylere sahip olabileceğin anlamına gelmiyor. ve vâkıa suresi insana zenginlik getiriyor çünkü fakirlik muhtaç olmaktır. acıları dindirmek mümkünlerden küçük bir mümkün.

istanbul
hosting