26 Aralık 2019, Çarşamba
saat: 01:32


Herhalde bir aydan fazla olmustur, Aylin'e isimi biraz anlatmak istemistim. Bir seyler tasiyan makinalara tasimalari icin uzun bantlar yapiyoruz demistim galiba. Mesela toprak gibi seyler tasiyorlar demistim. Hic ilgilenmeyip konuyu degistirmisti, bir miktar husran icinde sonra anlatirim diye birakmistim.

Bugun yarinin tatil olmadigini konusurken birden "Bugunden sonraki gun (yarin konsepti kafasini karistiriyor hala) topragi tasiyan makinalarla ne yapacaksiniz?" diye sordu. Afalladim.

Beni bu kadar seviyor olmasi nasil buyuk bir ego tatmini, anlatamam. Gercekten inanilmaz. Bir kac ornekle anlatilabilecek bir sey degil. Ama sunlari soyleyebilirim; 4.5 yasindaki kizina deger veren bir cok baba gibi ben de onu her seyden cok sevmekle beraber, ongorulerini anliyor ve derinden saygi duyuyorum. Bir cok konuda hakli cikiyor, ama bir sey rasyonel bir sekilde anlatildigi zaman bilmisligi birakip erdemli oluveriyor. Bu yuzden, benim disimda kimse icin yapmayacagi seyleri benim icin yaptigini bilmek, apayri bir ruh oksamasi.

Layik olmaya cabalamaya devam.

istanbul