14 Haziran 2020, Pazar
saat: 18:25


acaba herkes böyle mi? Bence böyle. Ama bazen insanlar "sen bi acayipsin aq" diyor yüzüme karşı.
Bir çok benden bağımsız terslik yüzünden makale bugün bitmedi.
Ve yarın da bitmeyecek gibi. Çünkü labdaki mikroskop bozulmuş ve hocanın makaleye 830202 kez magnified şekilde koymamı istediği şeklin fotosunu çekmem lazım. Aslında 2 sene önce çekmişim ama ne hikmetse sadece o 3 şekilin fotoları silinivermiş her yerden. Komik olan benim harddisklerden bile.
Güldüm. Hey allahım beni mi sınıyorsun diye.
makale biteli 3 ay oldu hala yollayamadık böyle saçma sapan terslikler yüzünden. neyse.
Sonra oturdum tüm histolojisini yaptığım 10 kuru slide içinden o 3 slide ı buldum fotoyu çekicem makine bozulmuş :D ne zaman geçen cuma ya da perşembe. ne diyeyim ki? Ben hocaya yolladım 3 hafta olmuş. bana 3 hafta önce bakıp deseydi bugün bitmişti o makale.
Mikroskop sorumlusu ile iletişime geçtim. O da demez mi valla cuma geldiler ama bi şey demediler ne zaman yapabileceklerine dair ben sorayım yarın lütfen benden haber bekle.
Tamam. Ne diyeyim ki tamamdan başka.
Vallahi gülüyorum artık. Sonra takımdan bi arkadaş başka bi mikroskop var 8. katta ama sıkıntı analiz vs yapması dedi. Ya ne analizi foto çekicem dedim. İşte sıkıntılı bi software sen bilirsin dedi.
Aşırı acil değilse kasma..

NŞA bir insanın önce diğer mikroskopla ilgili bilgi beklemesi lazım di mi...
Ben naaptım.
Eve geldim iki tane biramı içip yemeğimi yedim azıcık camdan sokağı izledim. kalktım revisionları bitirdim -eksik kısımı bitiremedim tabi data yok- proofreading için Luciana yolladım, sonra oturdum youtubeden makinenin çalışma videolarını izledim, şimdi de netten softwarela ilgili okuma yapıyorum
kullanım kılavuzu ing yok nette.
şaka gibi.
japoncasını buldum
oturup onu da okicam
bi ara uyumam lazım ki 3.30 gibi kalkabileyim


istanbul
hosting