14 Ağustos 2025, Perşembe
saat: 14:39


Hello Gunce,

Mallorca'ya gittik geldik Agustos basinda, Paguera'da kaldik ama ben biraz gezgin ruhlu oldugum icin adanin bir cok yerini gezdik. Valldemossa ve Soller'e bile gittik ordan, daha yakinlarda Port d'Antrax'a gittik, oraya bayildim, insanin yasayacagi yerde marina olmali derken UK'de bir koyde tikilmis hissediyorum ama sonra diyorum ki insanin aslinda ihtiyaci olan "duzen" bu. Sessiz sakin bir yer, guzel saglikli bir rutin, dunyanin en tatli kopegi, sana adapte bir koca, huzurlu bir ev, ve senede 3-4 kere tatile gitmek. Sonrasina ileride bakariz, simdilik boyle gayet guzel.

Tatilin ilk gunu harika hissediyordum, bikinilerimden hangisini giyecegimi sasirdim, elbiselerim harika duruyor ustumde falan muthis hissettim, ikinci gunden sonra sanki yine 100kiloya cikmisim gibi takinti yaptim. Tatil sisligi amk, baska bisi degil, ve sadece his goruntude degisen bir sey yok, ama delirdim, surekli David'e sordum, o da sal kendini sacmalama, zaten beslenme duzenin disina cikmiyorsun tek yapamadigin sey spor, ve ben de spor yapmayinca formum bozulmus hissediyorum merak etme cok normal oyle hissetmen dedi, tabi ki boyle kibar soylemedi amk erkek sonucta ama buna getirdi yani. Sabahlari 4 yumurta beyazi, nesfit+chia, meyve falan yedim, oglen full tropikal meyve, ay sahilde satiyorlar el arabasinda buz gibi, ananas-karpuz-coconut falan, veya otelde/disarda protein bar veya salata yedim, aksama da et/sebze veya et/salata veya basmati pilav + hint yemegi (soslarini yemeedim).
Tabi asiri yuruduk, bir de ikimiz de hareket ve spor seviyoruz top oynadik denizde raketlerle saatlerce, bir de deniz yatagi aldim, ohh keyif.
Guzel gecti ya, David ile tatiller cok keyifli, nazarlar degmesin.

HO Pack geldi, sonra yazarim devamini :)

Hah, devam ediyorum, cok kilo alarak mi donerim falan derken 1 kilo sislikle donmusum, zaten 3 gunde indi.

Artik 69lara inmem lazim, ve tabi istedigim o kasli goruntuyu insaa etmek.. Nereden nereye be gunce, eski fotolarima bakiyorum ben degilim sanki.

Artik buna tik attim, simdi ev almayi taktim kafama, ona ugrascam, para lazim, yatirim birikim, oyle seyler, PARA!
Sirayla, ustunde ugrasinca oluyor, emek harcamak lazim, hic bir sey emeksiz olmuyor. Sans faktoru tabiki var, ama istersen sansin artiyor. Yurekten istemek onemli.

David'in anasi geldi kaldi 3 gun, off cok sikici kadin ya, oyy icim bayiliyor ikisi konusurken.. Neyse 2.5 gun dayandim..
Bana geceleri kucuk suprizler birakmis amk! Deli oluyorum, gece biz rahatsiz olmayalim (uyanmayalim) diye sifonu cekmemis, boyle bir sey olabilir mi? Bu mu amk Ingiliz kulturunuz?? Yahu istersen davul cal uyandir beni ama o sifonu cek! Ben uyanirsam geri uyurum, ama o goruntuyu zihnimden atamam..

Ya kendi ailem adina konusuyorum, biz gercekten mukemmel insanlariz, David ondan ailemin yaninda asagilik kompleksine giriyor.. Herkes egitimli, giyinmesini kusamasini biliyor, nerede nasil davranmasi gerektigini biliyor, canim ailem ya, kurban olurum valla.

Bu ay sonu yine salak ofis yaz etkinligi var, yalan yalan isler, yok team building oyunlari bisiler,zerre sevmiyoum amk.

istanbul