02 Aralık 2025, Salı
saat: 22:46


Cok sey yapmak isteyip hic bir sey yapmamak.
Bosa saatler geçirdim.
Ama kafamda donup duran seyler varken cok da boş geçiremedim belki bilmiyorum.
Hyrs'n babası ameliyat oldu bugun başarılı gecti iyileşecek insallah. Dün görmeye gittim, canom cok zor zamanlardan geciyor, babacığının yaninda bir koltuğun tepesinde dinlenmeden geçen günler. Her sey guzel olsun tez vakitte.

Kitap kulübüne de gitmedim hem aklim Hyrs'te hem de mekan cok uzaktı gözüm kesmedi. Bekle Beni hakkında söyleyecek cok şeyim de yoktu.
Yeni kitap seçildi, 'gece yarısı kütüphanesi' okunacakmis, orjinalini sipariş ettim, ingilizce okuyayim bari bir faydası olsun dedim.
Tabi bu arada ben baska bir kitaba basladim. Yalom'un 'Bugünü yaşamanın arzusu' alıp da uzun zamandır okumadiklarimdandi. Bakalım iyi gidiyor.
Benim tek yapmak istediğim şey kitap okumak ve evdeki fazlalıkları ayıklayıp atmak. Evde cok işim birikti ama kosturmacadan vakit ayıramıyorum ya. Haftasonlari da 2 saat gibi geçmese iyiydi.

Bir de gezmelerim geldi. Cok bile durdum. NL icin bilet baktım ocak ayi cok uygundu. Kanki gel gidelim dedim. Olur dedi. Kuziye sordum büyük eve geçeyim az bekle dedi. Herhalde yaza kalacak. Ama öncesinde baska bir sey planlayabilir miyiz bir bakacağım. Hava değişikliği şart canim.

Canım kocam sevmiyor gezmeleri, keşke biraz sevseydi, hayal kurup plan yapabilseydik hoş olurdu. Belki de yapariz dur bakalim.

Şu ikeadaki kirmizi elma mum ne kadar guzeldi, bitiyor, keşke bitmese. Kokusuna bayıldım.
O zaman sarap koyayim.

Yarın boş gün..
La la lalalalalla...
Su papanın gelişinde çalan piyanist-santör bas sallaması eşliğinde mutfağa gidiyorum.

C ya.



saat: 01:32

Bugun boş derslerim vardı eve erken geldim, eve gelmeyip bir yerlerde takılsam mi diye düşündüm. Sonra da uyku fikri agir bastı. Eve gelip yattım, dinlendim. Akşam yemekten sonra da boş boş oturdum. Mutfağı bile toplamadan.. bazen canim hic bir şeyle uğraşmak istemiyor. Sabah dağınık mutfakta kahvalti hazırlamak hoşuma gitmeyecek aslinda biliyorum.
Bugun başım da cok ağrıdı ya, mal gibiyim biraz. Eve erken gelmesem okulda bayilirmisim zaten diye düşündüm. Şanslı gunum filandı herhalde ki dinlenme fırsatım oldu. Gece erken yatmayı öğrenmem gerek. Saat 10da yattim uyudum diyenlere de özeniyorum bazen. Nasıl yatıyorsunuz arkadaş?





istanbul
hosting